Hola!!!Benviguts al Saltiró,aquest és el nostre bloc principal, aquí podreu trobar-hi informació general de l'escola...

Si voleu venir a l'escola el curs que ve, podeu trucar per demanar-nos hora a partir del 7 de gener. Cliqueu a "Preinscripció i matrícula" per a tenir més informacióNormes generals

NORMES GENERALS: El fet de matricular la vostra filla o el vostre fill a l’escola pressuposa l’acceptació de totes les normes que llegireu a continuació. No obstant, donada la nostra voluntat d’atendre cada nen o nena de manera personalitzada, estarem contentes d’escoltar qualsevol proposta de canvi i d’atendre-la dins de les nostres possibilitats. 
1.Si no és en cas d’urgència, no truqueu a la porta ni per telèfon, de les 8’45 a les 9h de les 14 fins les 15’30h. 
2.Els nens i nenes que estiguin malalts o malaltes NO podran venir a l’escola.
3.Si un infant pren mal o es posa malalt a l’escola, la mestra us telefonarà i us indicarà la conveniència de venir-lo a buscar o no. En cas de febre igual o superior a 38ºC els nens o nenes no podran romandre a l’escola més temps de l’estrictament necessari per que els o les vingueu a recollir. 
4.En cas de malalties infeccioses, com varicel·la, conjuntivitis, fongs, etc., serà necessària l’alta mèdica per a reincorporar-se a l’escola. 
5.MEDICAMENTS: Quan un infant hagi de prendre algun medicament ho heu d’apuntar a la llibreta allà on s’indica, avisar a la mestra verbalment i a més a més anotar a la capsa: *Nom del nen/a *Hora d’administració *Dosi *En cas de gotes, via d’administració (oral, nasal,...). També haureu de portar la recepte del metge. 
6.Pel què fa als xarops que s’han de guardar a la nevera, haureu de portar la dosi diària en una xeringa amb el nom (del nen i del xarop), així com l’hora d’administració (també ho heu d’apuntar a la llibreta) i MAI el pot de xarop. Hi ha certs tipus de medicaments (p.ex. els dilatadors bronquials) o d’aparells de treure els mocs (p.ex. aquells en que s’ha de xuclar), dels que haureu de parlar amb les mestres sobre la conveniència de donar-los o fer-los servir a l’escola. 
7.Les peces de roba han de ser còmodes i facilitar al màxim l’adquisició de l’autonomia per part de l’infant: eviteu si us plau, pantalons amb plastró (peto), tirants cinturons, botons i cremalleres. Els botons a les mànigues de les camises dificulten el poder-se arremangar sols o soles. Les faldilles massa llargues són molt incòmodes per enfilar-se o baixar pel relliscador. Considerem perilloses les sandàlies que ensenyen els dits, us demanem que no les hi poseu per a venir a l’escola. 
8.Totes les peces de roba i altres estris, incloïnt-hi sabates i mitjons, han d’anar marcades amb el nom en un lloc visible. Els abrics i les bates han de portar una cinta per a penjar, que sigui llarga i resistent. Les bosses o carteres han d’anar marcades per fora. 
9.Els líquids en envasos irrompibles. Les fruites tallades i pelades 
10.Ens agrada que els nens i nenes vulguin portar joguines de casa a l’escola, és signe de la confiança que ens tenen, tot i així de vegades es poden trencar o perdre. A ells i elles els costa d’entendre-ho. Els adults hem de ser conscients de que pot passar. 
11.Bates: Podeu triar el model que vulgueu, sempre que porti goma als punys i al coll i aquesta no sigui gaire justa: No ha de ser massa llarga, ha de portar una cinta per a penjar-la, ha d’anar marcada amb el nom i n’heu de tenir una de màniga curta per a quan faci calor. L’han de portar tots els Vaixells i Dracs. El Dofins ja en parlareu amb la mestra i els Ànecs no n’han de portar. 
12.L’hora d’esmorzar és fins a les 10h. Per a quedar-se a dinar aniria bé que ho aviséssiu abans de les 11h. 
13.COTXETS: L’escola us ofereix la possibilitat de deixar el cotxet a l’entrada. Aquest és un servei que us oferim per a la vostra comoditat. Heu de ser conscients que disposem del lloc que disposem i prou. Quan el “pàrking” és ple ja no hi ha més opcions: Paciència i endur-se’n el cotxet a casa. No es poden deixar a l’escola els cotxets amb rodes grans o excessivament voluminosos, tampoc s’hi poden deixar bosses, plàstics o mantetes. TOTS ELS COTXETS HAN DE DUR UNA ETIQUETA AMB EL NOM DEL NEN/A. 
14.HORES D’ENTRADA I SORTIDA: les hores d’entrada i sortida de cada classe les trobareu reflectides al final del llibre vermell a l’apartat “preus i horaris”. S’han de respectar el més escrupolosament possible , no obstant podeu parlar-ne amb les mestres en cas que us convingui variar-les. Ens hi adaptarem sempre que sigui possible, però heu d’entendre que no beneficia la marxa de l’escola que hi hagi nens o nenes entrant i sortint tot el dia, si us hem de dir que “no” tingueu per segur que no és per a “fer-vos la punyeta”, si no perquè no hi ha més remei! 
15.LES PORTES: són responsabilitat de totes les persones adultes que entren i surten de l’escola. Una porta oberta pot significar PERILL DE MORT per un infant, per això CAL TANCAR TOTES LES PORTES QUE OBRIU QUAN DEIXEU O RECOLLIU ELS VOSTRES FILLS I FILLES A L’ESCOLA. Si observem que algú, mare, pare, avi, germà o qui sigui, es deixa reiteradament alguna porta oberta, li podrà ser negat l’accés a l’escola, en nom de la seguretat de tots els infants.  O RECOLLIU ELS VOSTRES FILLS I FILLES A L’ESCOLA. Si observem que algú, mare, pare, avi, germà o qui sigui, es deixa reiteradament alguna porta oberta, li podrà ser negat l’accés a l’escola, en nom de la seguretat de tots els infants.