Hola!!!Benviguts al Saltiró,aquest és el nostre bloc principal, aquí podreu trobar-hi informació general de l'escola...

Si voleu venir a l'escola el curs que ve, podeu trucar per demanar-nos hora a partir del 7 de gener. Cliqueu a "Preinscripció i matrícula" per a tenir més informacióALTRES SERVEIS


PSICOMOTRICITAT EXTRAESCOLAR

Al mes de Novembre, començaran les sessions extraescolars de psicomotricitat.Tindran lloc tots els DIJOUS de les 17 fins les 18h. Hi poden participar els nens i nenes de les classses dels Vaixells i Dracs.
Interessats podeu parlar amb la 
Mireia (especialista de psicomotricitat del saltiró):686075210 mire@tinet.org

PSICOMOTRICTAT EN FAMÍLIA

Un espai de joc compartit entre pares i fills que potencia l’escolta, el respecte i el diàleg entre ells.
Aquesta línea de psicomotricitat està basada en l’estructura i el model d’acompanyament de la psicomotricitat vivencial de Bernard Aucouturier, i permet organitzar el temps, el material i l’espai de joc per a facilitar que l’infant actui lliurement, des del seu desig i autonomia en un procés d’aprenentatge motor, emocional i cognitiu.
Beneficia a l’infant en la seva motricitat, autoestima, seguretat i capacitat d’autoregular-se, li permet canalitzar i expressar emocions, interactuar amb els altres i respectar els límits.
No cal ser alumne del Saltiró, les sessions es fan els diassabtes pel matí ( dos dissabtes almes, intercalats). Podeu parlar amb laMireia (especialista de psicomotricitat del saltiró):686075210 mire@tinet.org

MASSATGE INFANTIL

Adreçats a nens i nenes fins a un any. No cal ser alumne de l'escola. Interessats us podeu posar en contacte amb l'Eli :639290476 / eli62cat@hotmail.com)

MÚSICA EN FAMÍLIA

Adreçat a infants de totes les edats (0-3), no cal que siguin alumnes del Saltiró. A les sessions hi participen conjuntament els infants i els seus pares. Tindran lloc els dimarts, alterns, a partir del mes de Novembre. Interessats, podeu parlar amb la Marta Allende (especialista de música del Saltiró):607220989 / marta-allende@telefonica.net.